);

Liesos jautienos rutuliukai su makaronais ir špinatais

Liesos jautienos rutuliukai su makaronais ir špinatais

Skanus, greitai pagaminamas, kiekvienam įperkamas ir sveikas maistas. Pasigaminus šį patiekalą, organizmą aprūpinsite reikalingais baltymais ir angliavandeniais. Pridėję papildomai daržovių, gausite svarbios ląstelienos.

Maistinės medžiagos:

Kalorijos: 297 kcal Angliavandeniai: 34 g Baltymai: 22 g Riebalai: 8 g

Mėsos rutuliukų ingredientai:

200 g liesos jautienos faršas

½ puodelio špinatų

¼ puodelio susmulkintų raudonųjų svogūnų

1 šaukštas sumalto česnako

½ šaukštelio kmynų

Šiek tiek druskos ir pipirų pagal skonį

Makaronų ingredientai:

⅛ puodelio Marinara padažo arba bet koks kitas

1½ puodelio špinatų

5 vyšniniai  pomidorai

1 valgomasis šaukštas lieso parmezano sūrio

Gaminimo eiga:

  1. Nustatykite orkaitę kaisti iki 200 °C.
  2. Jeigu norite, jog raudonieji svogūnai įgautų papildomą skonį, tada juos pakepkite keptuvėje išpurškę alyvuogių ar kokosų aliejumi.
  3. Jautienos faršą, susmulkintus špinatus, raudonuosius svogūnus, česnakus ir prieskonius gerai išmaišykite.
  4. Rankomis suformuokite 2-3 vienodo dydžio rutuliukus.
  5. Ant kepimo skardos sudėkite suformuotus rutuliukus ir kepkite orkaitėje 10-12 minučių.
  6. Pakepkite makaronus ir sumaišykite su pomidorais, špinatais ir sūriu.
  7. Mėsos rutuliukus sudėkite su makaronais ir mėgaukitės. Skanaus!

Gaminimo laikas: 24min

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *