);

Krevečių, avokadų ir mangų salotos

Krevečių, avokadų ir mangų salotos

Ingredientai:

2 šaukštai alyvuogių aliejaus

2 skiltelių malto česnako

12 nuluptų ir nuplautų mažų krevečių

1 žiupsnelis druskos

2 puodeliai špinatų

½ viso mango

1 susmulkintas avokadas

Garnyro ingredientai:

1 šaukštas alyvuogių aliejaus

½ citrinos sulčių

1 šaukštas sojos padažo

Maistinės medžiagos:

Kalorijos: 1040 kcal

Angliavandeniai: 56 g

Baltymai: 26 g

Riebalai: 79 g

Gaminimo laikas: 20min

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišyti krevetes su česnaku ir kepti keptuvėje kol krevetės pavirs rožinės spalvos. Baigus kepti, jas pagardinkite druska.
  2. Į didelį dubenį sudėkite špinatus, mangą, avokadą ir sudėkite pakeptas krevetes.
  3. Mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir sojos padažą.
  4. Sumaišykite padažą su salotomis ir patiekite. Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *